Lia Crişan

20 mai 2017

I am a child of God! :)

Filed under: Simplu — liacrisan @ 7:41 pm

De ceva vreme alerg. Dimineata, in zorii zilei. E unul din putinele lucruri pe care le fac doar pentru mine in perioada asta a vietii, cand investesc mult din mine in altii.

Un aspect fain pe care l-am remarcat este ca indiferent cum e vremea in ziua respectiva, dimineata la alergare, mereu e soarele pe cer si e ca si cum Dumnezeu Insusi mi-ar zambi:)!

Daca mai demult ideile geniale imi veneau in timp ce spalam vase, acum  ele imi sosesc in timpul de alergare.

Azi a fost prima zi de alergare, in care mi-am luat un mp3, sa ascult muzica in timp ce alerg. Ca sa fiu sincera 100% cu voi, mai mult m-au incurcat castile. Dar am ascultat un cantec care m-a facut sa ma intorc cu gandul la viata mea.

In adolescenta, cand am inteles eu ca este un Dumnezeu care vrea sa-mi fie Tata, si un Isus Hristos care ma impaca cu Dumnezeu, am devenit crestina. Dar ani buni din crestinismul meu, am crezut ca Tatal meu ceresc e ca tatal meu pamantesc: indisponibil emotional pentru mine, poate egoist, poate nepasator si sever. Ca mai devreme sau mai tarziu ma va face de rusine, asa cum m-a facut tatal meu de atatea ori. Si ani buni m-am chinuit sa-I fiu pe plac lui Dumnezeu straduindu-ma sa fiu ok, ca sa-L fac sa ma iubeasca.

Dupa anii aceia, in care nu am priceput aproape nimic din crestinism( si in care traiam cu frica de a nu fi acceptata pe deplin), desi incercam sa-l practic cu ardoare, am ajuns sa inteleg ca Tatal meu ceresc, Dumnezeu, nu Se aseamana deloc cu cel pamantesc, nu ma va rani cum a facut-o cel pamantesc si va avea mereu ganduri si planuri bune pentru mine. Si am inceput schiopatand sa umblu in asta. Sa fiu fiica. Sa invat sa traiesc ca o fiica iubita. Sa incep sa-L las sa-mi vindece cicatricile.

Si cantecul asta m-a dus cu gandul la istoria mea.

Avem un prieten pastor, care la numarul de la masina si-a pus literele FIU. Mi-a placut! Suntem FII si FIICE. Si nu ai oricui, ci ai Celui ce a creat tot si care conduce istoria. Daca stiti engleza,, ascultati cuvintele. Sunt faine.

🙂 Lia, FIICA de Dumnezeu

 

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: