Lia Crişan

11 martie 2013

Ziceri ce-mi plac!

Filed under: Ziceri ce-mi plac! — liacrisan @ 10:00 am

Ieri am fost la bise și pastorul a remarcat în predica sa tendința asta spre tembelizare a vremurilor noastre. Puțini mai citesc, majoritatea stau cu ochii ațintiți într-un ecran ( fie el TV sau monitor) până își golesc mintea de rațiune. Urmarea e că oamenilor nu le mai place să gândească. Trăiască divertismentul! Să ne distreze toți! Să nu mai gândim, să nu ne mai punem mintea la contribuție!

Așa că m-am pus pe citit! Ca o tendință împotriva tembelizării de genul sus amintit.

Citesc cartea Urmăriți sfințenia, de Jerry Bridges. O carte foarte bună, zic eu.

Vă scriu un fragment din ea:

” Sfințenia nu înseamnă nici, cum cred mulți, aderarea la o listă de lucruri admise și interzise, mai ales lucruri interzise. Când Hristos a venit în lume, El a spus: ‘Vin să fac voia Ta, Dumnezeule!’ (Evrei 10.7). Acesta este exemplul pe care trebuie să-l urmăm. În toate gândurile noastre, în toate acțiunile noastre, în fiecare parte din caracterul nostru, principiul conducător care ne slujește drept motivație și care ne călăuzește ar trebui să fie dorința de a-L urma pe Hristos și a face voia Tatălui. Aceasta este calea înaltă pe care trebuie să mergem în urmărirea sfințeniei  „

2 comentarii »

  1. Lia mie imi plac povestile, si fac colectie de povesti bune, te rog sa-mi recomanzi cateva! E interesant sa citesti povesti pt. copii prin ochii unui adult nu-i asa?

    Comentariu de Marta Dunas — 13 martie 2013 @ 9:04 am

    • Marta, o s-o întreb și pe Raluca ( ea e adevărata specialistă în domaniul ăsta!) și o să-ți scriu un mail, bine? Te pup:)!

      Comentariu de liacrisan — 16 martie 2013 @ 5:34 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un comentariu

Blog la WordPress.com.