Lia Crişan

26 iulie 2011

Despre Cati, la superlativ!

Filed under: Simplu — liacrisan @ 2:41 pm

Știți, există pe lumea asta oameni mari și oameni mici. Nu mă refer aici deloc la centimetri pe care îi avem în posesie, ci la suflet, la capacitatea de a ne raporta dumnezeiește la anumite circumstanțe. Azi vă scriu despre oameni mari.

Noi, creștinii, tot trâmbițăm încrederea în Dumnezeu, dezvoltăm un limbaj pe măsură, pozăm în sfinți. Dar numai încercările arată cu adevărat cine suntem de fapt.

În luna aprilie prietena mea Raluca a născut. Urmăream să văd noutăți, dacă a născut, dacă sunt bine ea și bebe. Într-o dimineață din luna mai am văzut că a postat ceva pe blog și am intrat, nerăbdătoare să citesc noutățile. În timp ce citeam cuvintele scrise de ea, am început să plâng, fiindcă într-un mod cu totul special, parcă Dumnezeu vorbea prin ea. Dragostea dumnezeiască răzbătea din cuvintele ei, atitudinea ei era una dumnezeiască… M-a atins Dumnezeu într-un mod special, am știut că El a inspirat-o, i-a dat puterea să vadă totul prin ochelarii Lui. Postez mai jos articolul scris de ea în acea zi. E ceva deosebit și vă îndemn să vă luați timpul să-l citiți.

http://caietpentrucasamea.wordpress.com/2011/05/11/cati/

Între timp, Cati a crescut! Azi împlinește trei luni! 🙂 E înconjurată cu dragoste, atenție, e frumoasă, cuminte și elegantă! Se pricepe deja la pozat și are niște fotografii foarte reușite. Iată articolul de azi al Ralucăi: http://caietpentrucasamea.wordpress.com/2011/07/26/happy-birthday-sweetheart/

Cati e un copil binecuvântat, care aduce binecuvântare!

Am vrut să punctez ziua de azi ca fiind ziua ei și să-i urez și eu

LA MULȚI ANI, CATI!  Te iubim!

4 comentarii »

 1. Multumim din suflet, Lia! Felicitari inca o data pentru noua fetita!

  Comentariu de Raluca — 26 iulie 2011 @ 3:42 pm

  • Raluca, voi sunteți un exemplu extraordinar pentru mine și nu numai pentru mine. Mulțumesc lui Dumnezeu că există oameni ca voi și nu la întâmplare El a trimis-o pe Cati în familia voastră! Sunteți oameni minunați. Da, pe Cati o iubim mult de tot! E o scumpă și o frumoasă!

   Comentariu de liacrisan — 27 iulie 2011 @ 8:02 pm

 2. si eu am avut acelas sentiment cand am citit articolul Ralucai prima data, am fost impresinata, si mi-a placut mult perspectiva din care priveste lucrurile, eu nu m-as fi gandit la o astfel de perspectiva.

  Comentariu de cori T — 27 iulie 2011 @ 3:17 pm

  • Da, Cori, numai Dumnezeu poate da o astfel de atitudine! Rămâi fără cuvinte, pur și simplu și te simți mic în prezența unor astfel de oameni, cum sunt Raluca și soțul ei.

   Comentariu de liacrisan — 27 iulie 2011 @ 8:04 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: